Restaurant

Velkommen til bords.
Vi legger vår ære i å servere våre gjester den beste maten, av de beste råvarene…. året rundt.
Hos oss får du alltid hjemmelaget mat av kortreiste og lokale råvarer, enten det er fisk fra egen sjø, spekemat fra eget stabbur eller rein fra Røros.
Fra vår velfylte vinkjeller henter vi opp viner nøye tilpasset ditt måltid

Vi ønsker velkommen små og store selskaper.

Hver dag, hele året serverer vi en deilig treretters middag og alle søndager i serverer vi deilig Gjestegårdslunch
I vår Vinterhave har vi en samling malerier av Jens Johannessen som danner rammen  rundt det gode måltid.
Ekte matglede finner du hos oss.

 

JULELUNCH, HVER SØNDAG

Hver Søndag fra 25 November serverer vi vår store Julelunch.

En bugnende buffe med alskens godt av varmt og kaldt som hører julen til.

Dessertbordet inneholder noe for en hver smak og både for små og store.

Velkommen til en trivelig førjulstid.

Bestill gjerne bord.

Pris: 345,- pr person, bar 3 tom 11 år halv pris

 

SMÅRETTER OG LUNSJRETTER

Litt å bite i midt på dagen?

Vår smårett og lunsjmeny inneholder masse godt. Alt fra smørbrød til småretter og hjemmebakte kaker.

Serveres hver dag, hele uken.

Meny

DAGENS TRERETTERS MIDDAG

Hver dag, året rundt serverer vi vår treretters middag.

Menyen endres hver dag ut i fra råvaretilgang og sesong.

Maten vi serverer er selvlfølgelig hjemmelaget basert på råvarer fra Selbu og distriktene rundt oss.

Ta kontakt med oss om du lurer på hva vi serverer i dag.

SELSKAPSMENY

Vi har lang erfaring med små og store selskaper.

Enten det er bursdager, brylluper eller andre merkedager har vi maten som passer til.

Her har du noen av våre menyforslag.

Selskapsmeny

Ut over dette lager vi alt hva hjertet begjærer.

PAUSEMENY

Uten mat og drikke – lærer man heller ikke.

Pausene er velkomne avbrekk ved lange dager i konferanserommet.

Påfyll av næring er viktig for deltakelsen og engasjementet i møtet.

Vi serverer masse god fingermat, alt fra det sunne til det søte alternativ.

Se vår rikholdige pausemeny og finn din favoritt.

Pausemeny

De gode møtene trenger et avbrekk.

JULE A`LA CARTE

Fra vår Jule à la Carte meny kan du bestille deilig julemat

Vi bruker lokale og kortreiste råvarer som forvaltes og tilberedes på vårt kjøkken.

Vi er behjelpelig med å sette viner til hver rett.

Se vår gjeldende Julemeny

VIN

Fra hotellets egen vinkjeller tilbyr vi et rikt utvalg av viner.

Vår lidenskap til mat og drikke har satt oss i kontakt med flere dedikerte vinbønder i Italia.

Vi importerer flere av våre viner direkte fra produsenter. Våre menyer er ofte nøye tilrettelagt for smaksbildet til disse vinene.

I vår vinkjeller tilbyr vi også vinsmaking for grupper på minimum 6 personer.

IMG_7070-1IMG_7072

EN SMAK AV ITALIA

Italiensk aften på Selbusjøen Hotell og GjestegårdIMG_7083

Vår lidenskap til mat og vin har ført oss til et nært samarbeid med flere engasjerte vinbønder i Italia.

På denne smaksreisen serverer vi en deilig fireretters italiensk inspirert middag, basert på trønderske råvarer.

Til måltidet serveres ulike viner fra Eraldo Viberti i Piemonte og Casina Feliciana ved Gardarsjøen.

Se menyen

Her får du altså en helaften med 4 retters middag og 5 glass vin.

Velkommen til en helaften på Selbusjøen Hotell og Gjestegård.

For grupper på 15 personer og oppover.

MINNESAMVÆR

Minnesamvær.

Etter en begravelse ønsker mange å avslutte med et minnesamvær. Her på Selbusjøen Hotell og Gjestegård har vi de gode rammene for en slik anledning.

Vi legger vekt på personlig oppfølging og service. Vi har lokaler for små og store minnesamvær.

Se gjerne vår meny for minnesamvær.