JULELUNCH

Hver Søndag fra 26 November og fram til 3 søndag i advent serverer vi vår store Julelunch.

En bugnende buffe med alskens godt av varmt og kaldt som hører julen til.

Dessertbordet inneholder noe for en hver smak og både for små og store.

Velkommen til en trivelig førjulstid.

Bestill gjerne bord.

Pris: 325,- pr person, bar 3 tom 11 år halv pris.

 

ROMJULSLUNCH

Fredag 29 Desember er det klart for vår tradisjonsrike Romjulslunch

Som lunchen før jul vil også Romjulslunchen

bugnende med alskens godt av varmt og kaldt som hører julen til.

Dessertbordet inneholder noe for en hver smak og både for små og store.

Velkommen til en trivelig romjulstid.

Bestill gjerne bord.

Pris: 325,- pr person, bar 3 tom 11 år halv pris.

For selskap andre dager i Romjulen så ta kontakt med oss!

Telefon 73 81 11 00 epost: post@selbusjoen.no

 

NYTTÅRSFEST 12. JANUAR 2018

Travelt før Jul?

Ta festen 12 januar.

Dette blir  en helaften for dere som ønsker å feire det nye året, eller ikke hadde tid til å samles før jul.

Forsyn dere av vår store Nyttårsbuffet med varme og kalde retter, oster og desserter.

Dans til levende musikk og hygge i salongen ut de de små nattetimer.

 

Bestill bord på telefon 73 81 11 00 eller epost: post@selbusjoen.no

JULEBORD

Velkommen til våre tradisjonsrike Julebord.

Skikkelig julestemning i Historiske omgivelser.

Ved ankomst serveres hjemmebakte julekaker. Før vi går til bords byr vi på en god gammeldags Gløgg i vår salong. Så venter kveldens julebord med de lekreste kaldretter, julens varmretter og et ost- og dessertbord.

Etter middagen spiller våre musikere opp til dans. Samværet og den gode stemningen fortsetter ut i de små nattetimer.

Natten tilbringes i våre komfortable rom,

og neste dag starter med vår rikholdige frokostbuffet.

Ta kontakt for et godt tilbud, bestilling eller mer informasjon.

Telefon 73 81 11 00

JULESYMFONY

NORSK JULEMIDDAG I FIRE SATSER

Sitt ned og bli servert  noen av julens fortreffeligheter.

Vi har satt sammen fire av julens norske favoritter.

Menyforslag

1. Sats Rakfisktartarav Fisk fra Røros

Servert på grovt brød

2. Sats Hjemmegravet Reinsdyrfilet av Rein fra Røros

Servert med Tyttebærskum

3. Sats Ribbe, Pinnekjøtt, Medisterpølse, Surkål, Rotstappe, servert med kokkens hemmelig Julesaus

4. Sats Hjemmelaget Karamellpudding, Krem og Karamellsaus

Denne menyen/ aftenen kan bestilles av bedrifter, lag og organisasjoner på minimum 50 personer.

Kontakt oss for mer informasjon, tilbud og bestilling.

Telefon 73 81 11 00

JULEBORD MED ITALIENSK VRI

I samarbeid med dedikert vinbønder i Nord- Italia, har vi satt sammen en 4 retters middag basert på lokale råvarer av ypperste kvalitet, tilpasset deres viner.

Maten serveres med deres viner fra Casa Feliciana ved Gardarsjøen og fra vinbonden Eraldo Viberti i La Morra, Piemonte.

Menyen består blant annet av hjemmelaget suppe med trøffelolje og røkelaks tartar. Reinsdyrfilet fra Røros, utvalgte lokale oster og vi runder av med herlig Espresso Panna Cotta.

Velkommen til en smakfull reise.

Denne menyen/aftenen tilbyr vi til bedrifter, lag og organisasjoner på minimum 50 personer.

Ta kontakt for et godt tilbud og bestilling.

Telefon 73 81 11 00

 

AKTIVITETER FØR JULEBORDET

KURS OG KONFERANSE JULEBORD

Kombiner Konferanseoppholdet met et av våre julemeny alternativer.

Midt i uka eller weekend – det finnes mange alternativer å kombinere oppholdet med mat og drikke fra våre rikholdige Julemenyer.

Vi tilrettelegger og skreddersyr en flott aften for dere.

Ta kontakt på telefon 73 81 11 00.

 

 

Kanefart

Kanefart er både koselig og romantisk, bjelleklang i flotte omgivelser.

Ingenting er mer jul en dette.

Velg mellom kortere og lengre turer, mulig med innlagte rasteplasser og servering underveis

Fakkeltur

I blåtimen tenner vi fakler og vandrer i samlet flokk gjennom bjørkeallèen ned til Selbusjøens bredd.

Her er bålet tent og vi samles for en hyggelig stund. Deilig varm drikke serveres.

Vinsmaking

Fra vår vinkjeller får dere en smak på fire av våre egenimporterte Italienske viner, servert med gode historier fra produksjonen og våre besøk på deres vingårder.

En flott start på aftenen.