1 des

En Smak av Trøndelag

Vi minner om Smaken av Trøndelag, Fredag 2 desember her på Selbusjøen Hotell og Gjestegård

 

En Smak av Trøndelag

 

Aperitiff:

Feliciana Grifo Lugano

 

Forrett 1:

Hjemmelaget blommkålsuppe med røkelaks, parmesan, trøffelolje og hjemmebakt Foccacia.

Vin: Feliciana Felugan DOP2013

 

Forrett 2:

Rakfisktartar på smørstekt loff, finnhakket løk, rømme

Vin: Trimbach Riesling

 

Hovedrett:

Helstekt Reinsdyrfillet fra Røros, Sopprisotto, fine grønnsaker, sauce Barbera.

Vin: Feliciana Cebn IGT 2010

 

Dessert:

Hjemmelaget Karamell pudding

Vin: Muscato Asti.

 

Pris uten overnatting: Kr. 1190,- pr person
Pr. person i dobbeltrom: Kr. 1990,- pr. døgn
Enkeltromstillegg: Kr. 290,- pr. døgn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply